Shalimar’ın Hikayesi



Tutkuyla, aşkla hazırlanmış, dünyanın dört bir tarafından getirilen mis kokan çiçeklerin buluştuğu bir bahçe. Eski Hint dilinde "Aşk Tapınağı", benim içinse muhteşem bir ilham kaynağı...

Beyaz yakalı kurumsal hayatımda yıllar geçirip, bir ileri bir geri gidip, peşisıra her günün bir birinin aynı olduğunu farkettiğim bir sabah bir hayal kurdum :) Aslında garantici biri olmama rağmen çocukluğumdan beri vazoya tek tek yerleştirmeyi sevdiğim çiçekleri hayatıma taşımaya karar verdim.
İlk aklıma gelense eğer bir gün bu hayalim gerçek olursa adı “Shalimar” olmalı…

Shalimar büyük Babür imparatoru Cihangir’in imkansız aşkı Nur Cihan’ı gizlice görmek için yaptırdığı, parfümlere, masallara ve bana ilham olan bahçe.

Şimdi kendime onlarca çiçekle bir bahçe oluşturdum. Her zaman kraliçelik, prenseslik olaylarını çok sevmişimdir. Bu yüzden de Shalimar’daki çiçek tasarımlarımın isimleri dünyadaki kraliçelerin isimleri, bense artık her gün bir tanesiyim :)

Botanik dünyasında, kraliçelerin asaletindeki birbirinden güzel çiçeklerin mis kokuları, farklı dokuları eşliğinde İstanbul Suadiye'deki mağazamda renkli bir yolculuğa çıkıyorum.

 

Bunlara da Göz Atın
Gelin Buketi
Detaylı İncele
Şakayık Mevsimi
Detaylı İncele
Anneler Günü Çiçekleri
Detaylı İncele
Buketler Ve Bakımı
Detaylı İncele
En özel çiçekler Shalimar Boutique De Fleurs'de sizlerle
Detaylı Bilgi İçin İletişime Geçin.
İletişime Geçin