Buketler Ve Bakımı

 

Çiçeklerin hayatlarımıza ve yaşam alanlarımıza kattığı muhteşem güzellik dışında insan sağlığı üzerindeki pozitif etkisi de bilimsel olarak kanıtlanmış bir gerçek. Canlı çiçeklerin bulunduğu ortamda insanların hayattan aldığı zevkin artması, davranışların pozitifleşmesi yine kanıtlanmış bilimsel gerçeklerden . 

Bitkiler ve canlı kesme çiçekler evlerimizin, iş yerlerimizin kısacası yaşam alanlarımızın en önemli dekorasyon elemanı. Bulunduğumuz mekana ne zaman canlı bir çiçek eklesek ortam hemen güzelleşir ve pozitife döner.

Bir kucak dolusu rengarenk veya bembeyaz çiçek ve en taze capcanlı yeşilliklerle hazırlanmış bir buketin mutlu edip gülümsetemeyeceği kimse yoktur.

Peki evlerimizin, davetlerimizin, çalışma alanlarımızın vazgeçilmez parçası, sevdiğimize verdiğimiz değeri tekrar hatırlatmanın, bazen özür dilemenin, bazen de geçmiş olsun demenin en güzel yolu buketlere nasıl bakmalıyız, nasıl daha uzun yaşatmalıyız??

Öncelikle, dilediğiniz çiçeklerle kişiye özel olarak tasarlanan buketinizi yanında hediye ettiğimiz besin ile birlikte  kullanmanızı öneririz. Bu sayede çiçeklerinizin ömrü uzayacak ve tazeliğini koruyacaktır.

Vazonuzu besinli su ile 1/3 oranında doldurup saplarından 2 cm ve  45 derece açıyla keserek vazoya yerleştiriniz.

Kalorifer, klima ve hava akımının çok olduğu alanlardan, direkt gelen güneş ışığından, şömine, fırın gibi sıcak yerlerden koruyunuz. Son olarak da çiçeklerinize güzel enerjinizi verdikçe onlar daha da açacak ve ortamınızı güzelleştirecektir.

Buket tasarımı bölümümüzü ziyaret ederek sizler için tasarlanan buketlerimizden seçebilir, bizlere ulaşarak dilediğiniz bütçe ve çiçekler ile kendi buketinizi yaratabilir veya İstanbul Suadiye'deki mağazamızı ziyaret edip renk ve dokuları yakından görerek seçim yapabilirsiniz:)

 

Bunlara da Göz Atın
Gelin Buketi
Detaylı İncele
Şakayık Mevsimi
Detaylı İncele
Anneler Günü Çiçekleri
Detaylı İncele
Buketler Ve Bakımı
Detaylı İncele
En özel çiçekler Shalimar Boutique De Fleurs'de sizlerle
Detaylı Bilgi İçin İletişime Geçin.
İletişime Geçin